Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy patkány...

Létezik, hogy egy patkány felhalmoz annyit hogy egy vasajtós helyiségbe zárva 3 hónap után is életben van vagy az kijár onnan?

Figyelt kérdés
Patkány volt a ház pincéjében, de sikerült bezárni egy falban lévő vasajtós helyiségbe ahol bejön az áram az épületbe. 400 Woltos áramelosztó a társasháznak. Mindennek már 3 hónapja,de még mindig hallani, hogy bennt van. Szerencsére csak 1 volt a pincében mert azóta nem látni és hallani semmi jelét esténként sem hogy lenne bármi a pincében. De a szekrényben még mindig hallani, hogy él. Onnan nem tud kijönni, de akkor hogy van még életben? A föld alól jön valami járatban a vezetékek mellett és ott jár ki csak ez a tanyája? Kinyitni nem mertem eddig mert féltem, hogy kiszökik, de most lekapcsolódott a biztosíték a garázsban és ott lehet csak visszakapcsolni így ki kell nyitni. Egyébként ez egy kis wc méretű helyiség de belátni nem lehet így nem tudni mi történik odabennt mert teljesen az elején van az elosztószekrény és két oldalt van csak egy kis rés ahol be tud menni.

aug. 20. 14:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi kaja nem probléma neki, ami kitart negyedévig, de a víz az igen.

Szóval, kijár onnan, ha még tényleg él.

aug. 20. 14:20
 2/8 anonim válasza:
46%

Szia!

Az említett patkány vagyok, még élek. Nem egyedül halmoztam fel, a feleségem segített. De légyszi hagyj minket békén nyolasikreink vannak, elég nehéz velük az élet így is.

Köszi!

🐀

aug. 20. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
De nagy arc vagy kettes :D
aug. 20. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha kezdő lépésben 2 azaz KETTŐ centiméterre nyitjátok az ajtót+ zseblámpa, akkor azonnal megkapom a választ.
aug. 20. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Megkapjátok a választ. Mert ha bent van, akkor igen.

Ha nem, akkor van járat ahol elslisszolt a zajára hogy jöttök.

aug. 20. 16:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Kinyitottam, semmi aztán hirtelen elszaladt de gyorsan visszazártam, utána ugyanúgy hallani hogy ott van
aug. 20. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Kamu.
aug. 20. 21:18
 8/8 anonim válasza:

A nyolcasikrekből hat felébredt az ajtónyitogatásra, köszi 😞

🐀

aug. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!