Kutyasétáltatók, ha irgalmatlan betegek vagytok, hogy oldjátok meg a sétáltatást?
Figyelt kérdés
Értem pl ezalatt amikor a láztól nem tudtok kikelni az ágyból hajnalbanaug. 12. 16:46
1/10 anonim válasza:
Szerencsére ritkán vagyok beteg, de ha ennyire rosszul lennék, hogy kimászni sem tudok az ágyból (mást megkérni nem tudok, hogy vigye el a kutyát) akkor sajnos nem menne aznap sétálni a kutyus.
2/10 anonim válasza:
A kutyák vannak olyan intelligensek hogy vagy : a wc ajtó körül intézik ha más lehetőség nincs vagy a következő kijárati ajtó mellett
Tegyél oda, teríts le vastagon törülközőt vagy kartont, rossz szőnyeget stb .
3/10 anonim válasza:
És persze hívd fel rá a figyelmét hogy : itt pisi- kaki
4/10 anonim válasza:
Fél éve elkapott egy hányós-hasmenéses vírus, örültem, ha két hányás között le tudtam menni vele, hogy legalább wc-zzen. Utolsó gondolatom lett volna sétálgatni vele, örültem, ha életben maradok. A kutya nem hal bele, ha pár napig nem sétál, ha beteg vagy hát beteg vagy.
5/10 anonim válasza:
Kilököm az erkélyre. Van ott erre a célra egy 50X50-es műfű.
6/10 NemFogodKitalálni válasza:
Nem tudom, nekem amíg élt a kutyám, bármennyire is beteg voltam, mindig kivittem legalább a ház elé akár csak egy 10 másodpercre.
7/10 anonim válasza:
Van udvarunk, szerencsére megoldható a pisi-kaki, továbbá a kutyáim jól tűrik, ha kimarad a séta. De ettől függetlenül szoktam vinni őket akkor is, ha beteg vagyok, szóval nagyon nagyon betegnek kell lennem ahhoz, hogy kihagyjam. De amúgy meg ha annyira beteg vagy, akkor max. pisi-kakira vidd le.
8/10 A kérdező kommentje:
igen köszi a válaszokat, engem influenzásan februárban úgy megszóltak, hogy lázasan nem viszem futtatni 3 napig az erdőbe a kutyust...Első nap még mentem, de a világomat nem tudtam lázasan a sötét erdőben...
aug. 12. 18:01
9/10 anonim válasza:
4-es vagyok, ki a tököm pontozott le? Menjetek akkor túrázni a kutyával, miközben napi 10x hánytok, epét fostok és a végén kórházba kerültök. Hajrá :D
10/10 anonim válasza:
9. Nyugi! Ez a Gyakori. itt a NAGYSZENTGAZDIK, a saját nyelvükkel tisztítják le az ebecske ánuszrózsáját, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!