Miért folyik irgalmatlan módon a pumimnak a nyála?
Figyelt kérdés
5 hónapos, ez lehet a fogcserélés miatt? hihetetlenül folyik a nyála az egész szállja alján a szőr tiszta nyál és néha csöpög is. Ez természetes?2015. jan. 21. 09:13
1/6 anonim válasza:
Nem csak vizes az ivástól?
Nézz bele a szájába, nincs valami beakadva a fogai közé?
2/6 anonim válasza:
Mióta? Más tünet? Mérgezés is lehet..."irgalmatlanul" nem szokott a kutyának folyni a nyála csak úgy.
3/6 A kérdező kommentje:
hát már kb egy hete talán. Pontosan nem tudom, de akkor nem lehet, hogy csak azért mert nő a foga? :( Holnap elviszem akkor állatorvoshoz. Egyébként más baja nincsen ugyan olyan kis bolond játékos eszik rendesen... első kutyám aszóval nem tudom, hogy ez normális e.. De folyamatosan tiszta nyál az alsó része szegények, meg látom ha alszik is, hogy csöpög..
2015. jan. 21. 10:24
4/6 A kérdező kommentje:
Amennyire megtudtam nézni nem látok benne semmit, csak sok éppen kibújó fogacskát. De hát lehet attól is nem?
2015. jan. 21. 10:27
5/6 A kérdező kommentje:
Ahol aludt a lepedő is csurom nyál lett
2015. jan. 21. 10:27
6/6 anonim válasza:
Latatlanban nem sokat lehet mondani, de az biztos, hogy nem normalis. A fogvaltas miatt nem szoktak nyaladzani a kutyak, legalabbis en meg ilyet nem hallottam. Mindenkeppen vigyetek allatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!