Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért tömi be a csiga a házát?

Hentöpötö kérdése:

Miért tömi be a csiga a házát?

Figyelt kérdés
Elmentünk egy 1 hetes nyaralásra, előtte adtam neki salátát meg vizet, de amikor visszaértünk akkor egy ilyen könnyen betörthető réteg lett a csigaház bejáratán és a csiga benne van. Nem tudom etetni, meg semmit se tudok vele csinálni. Mit csináljak?
2024. júl. 26. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Hibernálta magát
2024. júl. 26. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Kulcsra zárta a házat. Mi nem érthető ezen?
2024. júl. 26. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, hogy tartod, de magas páratartalomra van szüksége és melegre. Minimum 25 fokra és minden nap párásításra + a földje nedves kell h legyen. Ha ebből valami hiányzik, akkor ahogy az előzőekben írták, elteszi magát, h túléljen. Javíts a tartási körülményei és újra elő fog bújni.
2024. júl. 26. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ház ha egy hétig hagytad rohadni, nem csodálom. Annyi idő után éhezik és szomjazik.
2024. júl. 26. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!