Miért nem tiltják be a pónin való lovagoltatásnak azt a formáját mikor körbe mennek a lovak? Ki vannak kötve egy vashoz ami körbe forog. Szabadtéri rendezvények.
kösz
hát én ..most őszintén nem tudom de sztem inkább tiltsák be mert nem kellemes az állatoknak. Órákon át meg pláne kellemetlen ...akkor inkább rendes lovaglás
lehet kibírják mert bőven kibírják de nem használ nekik
Igen a lovak okos állatok. És roppant alázatosak is. Úgyhogy kb egyszer elég egy pónit laposra verni aki nem akar körbe körbe menni, és hidd el menni fog.
Ugyan fásultan, nulla életkeddvel- mint ahogy az általában látható- de menni fog.
Utolsónak teljes mértékben igaza van!
Bár olyan mint a futószárazás, de nem egész nap hajtja a tűző napon egy normális ember.
A másik meg,amikor hat- hét póni van egy ilyen jártatóba kötve, és csak egy vagy két gyerek ül fel, akkor a többinek is mennie kell ,,üresben " pedig pihenhetne.
Miért nem lehetne úgy a gyerekeket szórakoztatni,hogy pl. van négy póni, és abból mindig csak kettő menne felváltva?
Ahol én voltam legutóbb rendezvényen, ott kettő poni volt ( nem jártatóban ) és abból felváltva egy ment futószáron.
A másik addig szénázott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!