Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Háziállattal boldogabb az élet?

Háziállattal boldogabb az élet?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják nem kell,de szomorú és boldogtalan az életük.

Valahogy az állatot tartók boldogabbak.

Véleményetek érdekelne.

jún. 1. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem boldogabb, mert imádom a macskáimat, de előtte sem volt boldogtalan.
jún. 1. 14:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt, cica és kutya is (nem egyszerre). Mind elpusztult. Már nem akarjuk "pótolni" másikkal, pedig nagy udvar van és mivel azóta gyerek is van, biztos jó lenne nekik együtt,de a kutyás élet lezárult elpusztult kedvencek után.
jún. 1. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Boldogabbnak látszódhat állattal, mert betölt valamilyen űrt, de sokaknál ezt az űrt a gyerek tölti be. Pl. azért szülnek gyereket, hogy a kapcsolatuk működjön, vagy hogy értékes embernek érezzék magukat...

Szerintem az, aki túlzottan sok időt tölt a háziállatával, az ezzel kompenzálni akar valamit. Vagy csak minél jobban le akarja kötni magát, hogy kevesebb ideje legyen másra.

(volt olyan ismerősöm, aki egy elhidegült kapcsolatban élt valakivel, és szó szerint a kutya miatt maradt vele, mert a másiké volt hivatalosan. Miután szegényt elaltatták, mert beteg volt, akkor gondoltam, hogy végre lesz ereje kilépni ebből a kapcsolatból, de szereztek egy ugyanolyat, mint az előző volt...)

jún. 1. 15:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy volt kolléganőm jutott eszembe. Csodaszép, okos, bő harmincas nő és nem képes bepasizni.

A közösségi oldalait látván, az a kiskutya biztos nagyon boldog,mert körülötte forog a világ.

Ő biztos pótol.

jún. 1. 15:12
 15/17 Katona Dius ***** válasza:
100%

Mi férjemmel mind a ketten nagy állatbolondok vagyunk. Mikor összeköltöztünk, nem is volt kérdés, legyen-e. Van 5 macska és egy kutya. Jól vannak tartva, ivartalanított, benti állatok (nagy a ház, van helyük bőven, a kutyát naponta többször kivisszük, a macskáknak is vettünk hámot, ha szeretnének kint lenni, de amint kivisszük őket, sprintelnek befele).

Rendszeresen látja őket orvos is, sokat foglalkozunk velük. Tervezünk gyereket. Nem mondom, nehéz lesz a kettőt összeegyeztetni, hogy mindenkire legyen elég idpnk, de majd megoldjuk :)

Mi boldogok vagyunk, hogy vannak állataink, mert nagyon szeretjük őket.

jún. 1. 15:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én boldogabb vagyok velük, el sem tudom képzelni, hogy ne legyenek. Gyerekkoromban is imádtam az állatokat. Két macskám és egy kutyám van, nagyon jó, hogy vannak nekem. Amúgy férjem és gyerekeim is vannak, teljes az életem, nem pótolok velük semmit. Egyszerűen csak szeretem őket, szeretem, hogy itt vannak körülöttem.
jún. 1. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem boldogabb az életem csak a kutyám el tudja terelni a figyelmem arról hogy milyen szar.
jún. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!