20 éve elásott kutyatetemből van még bármi a földben?
Figyelt kérdés
Úgy értem a csontjai még meg lehetnek? Vagy elporladtak rég? Agyagos, homokos a föld javarészt ha ez számít..
Előző tulaj kutyája van elvileg elásva a kertben, mi pedig pincét akarunk csinálni és nagyjából azon a helyen...
Csak azért kérdem hogy ne legyen meglepetés.
máj. 27. 17:02
1/10 Jeffrey Spender válasza:
Én inkább nem csinálnék semmi pincét, sem semmit olyan földbe.
Te örülnél, ha kihantolnának téged X évvel később, mert kell a hely valami építkezéshez ?
2/10 anonim válasza:
A csontok nagyon sokáig megvannak, azokat biztos megtalálnátok.
3/10 anonim válasza:
#1 én pont leszarnám, plusz arról igazán nem tehetek, hogy kedvencek temetőjét csinált a telekből az előző tulaj.
4/10 anonim válasza:
A csontok biztos nem porladnak el ennyi idő alatt. Amúgy a mi kutyánk oda van eltemetve, arra a telekrészre amit leválasztottunk a milyenkről, és eladtuk. Emiatt nem akartuk eladni, de a szomszéd is leválasztott a telkéből, és összevonatta az új tulaj a kettőt. A miénk nélkül a szomszéd se tudta volna eladni az övét. Így engedtünk, és rálátunk a régi telekrészünkre, ami már nem a miénk, és imádkozunk, hogy nehogy ott ássanak valamit. (Kb 10-15 éve temettük el)
5/10 anonim válasza:
Max csontok. Temessétek át más helyre tisztelettel, ha előbukkanna.
6/10 anonim válasza:
tök gáz, de nekem is ez jutott eszembe, amikor olvastam, hogy egy híres embert nemrég a kertjében temették el, mert oké, hogy most nem adják el a házat, de nincs rá garancia, hogy a dédunokája se fogja... (nem tiszteletlenségnek szántam, nyugodjék békében, azért is nem írtam a nevét)
7/10 anonim válasza:
Már nem biztos hogy maradt valami belőle
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszi mindenki!
máj. 27. 18:29
9/10 anonim válasza:
Függ a kutya termetétől, testösszetételétől, a talaj minőségétől, illetve hogy milyen mélyre lett temetve. A csontok valószínűleg megvannak még.
10/10 anonim válasza:
Na engem pont nem érdekelne. Ha megtalálom a csontokat, akkor elásom más helyen, ahol nincs útban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!