Nem tudom, hova írjam, tényleg meg lehet bénulni a sárga csigától, ha a nyála beléd kerül ?!
Aaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu
Egy kertes házat a panelè elcserèlni :( na ezt borzasztòan sajnàlom ha csak ez az oka a vàltàs mistt akkor(ès a kerteshàz lakòin1x mennek panelba)hidd el brutál megbànjàtok
Hihhetetlenül brutális nagy baklövès szerintem(mindenki màs igaz) de rengeteg JÒ HASZNOS EXPERITIV mòdszer van a dögök ellen :)
#12 🤢🤮🤮
Igen, tudom, rossz döntés.
De itt amúgy sem nagyon marad meg semmi, vagy nem jól csinálom.
Azt a keveset is megeszik ezek az undormányok.
Tavaly meg tavalyelőtt pl 3 meggyfából lett volna egy kis tál meggy, de azt is megették a madarak.
Így is csomó mindent boltból veszünk, mert hiába a veteményes, alig van valami.
Két cicánk maradt az 5 ből, ők jönnek velünk, a házőrző kutya nemrég elhunyt, a kis tacsivakarcs szintén jön velünk.
A szomszédolnak megmarad valami? Amugy igen a termelés azz az idő múlásával egyre nehezebb körűlményesebb és sok munka meg mégtöbb előkészítés főleg ha “halott”a földed DE azis javítható meg úgy nagyábbol minden egyéb a kérdés az akarat hogy van e hogy végigvidd a dolgot…
Amúgy ha szimplán hagyod az udvart hogy amolyan “békénhagyott kert”stilusu legyen és kicsit igazgatos csak már az egy olyan megfizethetetlen jó érzés lesz amit lehet most nemtudtok értékelni,de a panelbaköltözés után hihhetetlen brutálisan hiányzik majd..és ez csak az udvar…rengeteg hátránya lesz a panelbanvaló lakással….amit ha még nemvoltatok panelban elsem tudtok képzelni…
Ha meg a termesztés sikertelensége miatt válnátok meg ugyan a legnagyobb baromság lesz (már bocs)
Egy példa csak
(Kertépítéssel foglalkozom/tam)
Volt egy megrendelés ok nade azon a helyen a talaj olyan kötött agyagos volt hogy:
A traktoros lyukfúró eltört,1x a KARDÁN tört el
A csákány tüskét legjobban is 1-1,5cm tudott belemenni(el is tört a tüske) brutális volt olyan talajt azóta sem láttam aztán mára egy olyan brutális szép kertudvar díszkert van ott
Hogy hihetetlen..tehát kedves kérdező..simán megoldható csak tanulj tapasztalj informálódj
A talaj minőségét tápanyagát feltudod javítani akár filléresen is csak idő és energia kell nameg a legfőbb AKARAT!
A gyümölcsfákat is szinte mindentől megtudod védeni,fiatalítani szinte minden lehet ha elég tudásod és akartod van
Örök életemben kertes házban s félig mesdig tanyán éltem..aztán 1x úgyalakult
Hogy panelba költöztem és pár hét alatt szó szerint rosszúlvoltam haza sem akartam menni oda…jó fél évig éltem ott hát életem legszarabb fél éve volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!