Nagyon szeretem és tisztelem az állatokat. Viszont mélységesen megvetem azokat az embereket, akik bántalmazzák őket. Te?
Figyelt kérdés
máj. 18. 17:21
3/5 anonim válasza:
1-es vagyok, ki szeretném még egészíteni a válaszomat. Magam is elítélem az értelmetlen, ok nélküli állatbántalmazást, állatkínzást és magam is tisztelem az állatvilágot. Igen, találó volt a kérdezőtől is a "tisztelet" szó használata, mert az nálam annyit tesz, hogy nem háborgatom őket, más világ az övéké, nem úgy élnek, mint az emberek, épp ezért én nem is tartok állatot. Nekem az is kínzás, amikor nem megfelelő, nem neki való helyen tartják. Mert hiába sétáltatják napi 3x akár, mondjuk egy bernáthegyi nem való egy társasházi lakásba. Ugyanakkor ezeket a baromságokat nem tudom hova tenni, hogy tilos a gömb akvárium, meg a tenyésztett állat kapaszkodója csak kör profilú lehet stb. Szóval nem szeretek egyik oldalára sem átesni a lónak. A legjobb az állatokat békén hagyni, nem háborgatni, hadd éljenek, ahogy nekik jó.
4/5 anonim válasza:
MÉg annyit, bocsána, (1,3 vagyok), hogy azon viszon szarrá röhögöm magam, hogy van, ahol be akarják a hintalovat tiltani, mert állatkínzást sugall. Na az ilyenektől falramászok.
5/5 anonim válasza:
Én is megvetem azokat, akik valóban kínozzák az állatukat vagy tudatlanságból vagy szánsékosan. Viszont az vérszomjas állatvédőkből is elegem van.
Jogszabályba azért foglalják bele az ilyeneket, mint a gömb akva (hal megőrül benne), mert az embernek nem tilthatod meg, hogy tartson otthon házikedvencet (bár néha jobb lenne), viszont valamilyen keretek közé muszáj szorítani ezeket, hogyha pl feljelentené valaki az adott személyta tartás miatt, akkor lehessen mihez nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!