Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Biztosítást szeretnék kötni a...

Biztosítást szeretnék kötni a kutyámra. De jelenleg orvosi kezelés alatt áll gombásodas miatt. Így nem tudom semelyik biztosítónál jelenleg megkötni? Az egyiknél próbálkoztam, de ott kikötés volt hogy jelenleg egészséges legyen.

Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan betegseg alatt nem kotheto sehol sem.
2024. máj. 10. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Megvárod, míg meggyógyul és akkor, ha megfelel a feltételeknek, köthetsz biztosítást.

Az nem megy, hogy betegség kezelése alatt kötsz biztosítást és már annak az árát is fizetni fogják.

Érdemes átnyálazni az ajánlatokat, mert igen sok " kivétel" van a szerződéseknél.

2024. máj. 10. 14:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nyilván amit már eddig fizettem a kezelesert azt nem várnám vissza, de úgy tűnik hosszú lesz... es az elkövetkezendőkre gondoltam. De akkor nem lehet
2024. máj. 10. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Biztositast elore kotunk , nem kozben meg utolag.

Pont az a lenyege, hogy az elore nem vart dolgokat bebiztositsuk.

Nem veletlen pl ongyilkossag eseten se fizet csak ha mar 2 eves elmult a biztositas.

Ha meggyogyult akkor köthetsz. Ha megfelel a felteteleknek.

2024. máj. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!