Melyik dinoszauruszt mentenétek meg?
Figyelt kérdés
Ha megmenthetnétek egy dinoszaurusz fajt, melyik lenne az és miért azt választanátok? (ne a ma élő madarakról írjatok)máj. 6. 16:58
1/13 Balasa Bence válasza:
Iguanodon.
A növényevők közül A KEDVENC dinoszaurusz fajom (ehhez kisgyermekként sokat hozzáadott a disney 2000-es animációs filmje, amelyet sajnos a saját korában alulértékeltek). Találtam egy-kettő rajzot (in ninglis: fanart), ahol ezt a növényevő dinoszauruszt úgy használják, mint egy lovat. Kantár, nyereg. Nagyon menő lenne szerintem egy ilyen állaton lovagolni.
2/13 anonim válasza:
Valami tehén nagyságú növényevőt. Betolnék egy dínó-hambit.
3/13 anonim válasza:
Triceratops, nekem az a kedvencem. Nagyon érdekes kinézetű állat volt
4/13 anonim válasza:
Tyrannosaurus Rex-szel szeretnék egyszer találkozni, és én legyek az első ember, akit egy Tyrannosaurus Rex megeszik.
6/13 anonim válasza:
Triceratopsz, olyan kis aranyosnak néz ki
Vagy az a magas a hosszú nyakával, a növényevő
7/13 Hermitlog válasza:
Therizinosaurus, elég furcsa állat, hosszú nyak, két lábon járt és hatalmas sarló szerű karmai voltak.
9/13 anonim válasza:
moa, mert az ember miatt halt ki és jó lenne, ha újra élne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!