Milyen rovar lehet a szobámban? SEGÍTSETEK KÉRLEK!
Kb fél éve már 5-6 db-t találtama szobámban. Talán ehhez hasonlít:
1-1,5 cm hosszú lehet, hosszúkás az alakja, de szerintem nem olyan tölcséres mint amit belinkeltem hanem egyenes. Vékony hosszúkás lábai is vannak.
Sötét színú, és elég gyorsan kúszik ( a falon), de amit találtam azt kitudtam nyírni. A mozgása nagyon könnyű.
Ma már nagyon bepánikoltam, hogy ez az izé valahova befészkelte magát. Kérlek segítsetek hogy megszabaduljak tőle.
Ha még ez segít, kertes házban emeleten lakom, lent van a konyha. Az emeleten fürdőszoba, wc van, és a kiskutyámmal alszom.
Persze, hogy nem a kutyából jön!
A nevét pontosan nem tudom, de eddig nagyon sok helyen (szállodákban is!) találkoztam vele, szinte mindig a fürdőszoba a kedvence, főként a kád vagy a tusoló. A lefolyóba szokott menekülni, baromi gyorsan, ezért ha tehetem leforrázom, még időben.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos még egyet találtam pár napja az alsó szinten. Azt sikerült lefényképeznem (elég rossz lett mert vakuztam a sötétben). Remélem valahova feltudom rakni a képét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!