Be tudnám záratni a boltot vagy áttudnám venni?
Figyelt kérdés
Van egy állatkereskedés ahol rosszul vannak tartva az állatok és drágábbak mint máshol! Valamelyik nap bementem rákérdeztem, hogy mennyibe kerül egy aranyhal akkor 300 Ft volt egy! Másnap vittem a pénzt 600 Ft volt! Az még semmi a Tengeri malac is 1000Ft volt most már 2500Ft! Na de nem is az áruk hanem ahogy tartva vannak! Kis szűk helyeken, alig van nekik kaja a hörcsögök egybe dobva egy helyen fiúk lányok nincs olyan nap mikor nem lenne egy halott! Beteg halakat ad el vagyis java részét!2010. okt. 26. 18:04
2/6 anonim válasza:
"Be tudnám záratni a boltot vagy áttudnám venni?"
1. Ha ténylegesen vét a törvények ellen, akkor igen
2. Nem. lol
4/6 A kérdező kommentje:
Veszprém megye Zirc :)
Ne lolozgass szerintem állatok élete forog kockán és nem a tied! :) Köszi-helló :)
2010. okt. 26. 19:04
5/6 anonim válasza:
Erre van egy egyszerű megoldás. Ne menj oda többé, ne vásárolj ott. Hidd el, ezt előbb-utóbb mások is észreveszik, akkor egy idő után úgyis bezár.
Ha viszont valóban állatkínzás történik, tehát jogszabályba ütköznek, nem higiénikusak a tartási körülmények, akkor bejelentheted a megfelelő hatóságoknál.
6/6 anonim válasza:
Sokkal többet nem tehetsz, minthogy jelented a dolgot a legközelebbi állatvédő szervezetnek és terjeszted akinek tudod, hogy oda ne menjenek kisállatot vásárolni. Mi is vásároltunk egyszer egy hasonló kisállatboltban. A kertitóba akartunk halat, és akkor még nem igazán értettünk hozzá, igy történhetett meg, hogy a kedves tulaj aranyhalakat (persze nem arany színűeket) adott el nekünk koi ponty címén. Ráadásul direkt a betegeket adta oda, amit csak otthon láttunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!