A kutya okosabb állat, mint a macska?
Szerintem ez alapvetően fajtafüggő is de egy adott macska lehet okosabb egy adott kutyánál,egy adott kutya lehet okosabb egy adott macskánál.Véleményem szerint a kutya okos,jól képezhető,és sok dolgot magától is eltanul az embertől..egy macska sokkal önállóbb,intelligensebb.
Nekem van 2 rottweilerem és 4 macskám,bár sokan úgy vélik mert talán több a kutyás ember mint a macskás hogy a kutya okosabb,de szerintem ez nem igaz,a macska is ugyanolyan okos csak makacsabb,én személyszerint a macskákra szavazok és nem azért mert jobban szeretem őket mint a kutyákat.
A macskák, legalábbis az enyém sokkal megbízhatóbb mint a kutyák!
Ha a macskám táljához nyúlok egyáltalán nem morog a macskám ha hozzányúlok a fejéhez amikor eszik.
Pedig nem lett megtanítja.
Lehet mínuszozni.
Ezt kb. hetente megkérdezi valaki. :)
Csak hogy segítsek: kicsit lejjebb kell tekerni ezen az oldalon, és a kapcsolódó kérdések, meg a kapcsoló kérdésekhez kapcsolódó kérdések közt biztos lehet legalább ezer választ találni.
#7:
Csakhogy ezen az oldalon divat, hogy az emberek b*sznak használni a keresőt, és ez nem csak az Állatok témakörben van, hanem kb. mindenhol.
Milyen szempontok alapján?
Ha az a szempont, hogy azért okos a kutya, mert azt csinálja, amit mondasz neki - ha valaki arra kér, hogy ugrálj fél lábon, okos vagy, ha megteszed?
Ha azt, hogy egy kutya nem tud az ember nélkül élni, akkor a macska okosabb.
De nem lehet összehasonlítani, mert más faj, más tulajdonságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!