Kutya vagy macska illik hozzánk életvitel alapján?
Lakásban élünk, csak 2 erkélyünk van, viszont a környék maga zöldövezet. Ketten vagyunk egyenlőre, de 2 -3 év múlva szeretnénk kisbabát is. Férjem hétfőtől péntekig reggel 7 és kb este 8 között dolgozik, 15.00-ig van a kötelező munkaideje, azután haza ugrik fél órára, a nap többi része már szabadabb mert maszek munka, de nem otthonról. A hétvége mindig szabad neki. Az én munkarendem kiszámíthatatlan, havonta kapom meg a beosztást, hétvégén is dolgozom ha rám esik éppen, és 12 órázom (8-20.00 között). Viszont csak részmunkaidős vagyok, havi 11 napot dolgozom, a többi szabad. Nincs egyéb munkám, hobbim, kötelező dolgom a hónap többi napján.
Ha hétvégén mindketten szabadok vagyunk, akkor télen társasozunk, iszogatunk, filmet nézünk, tavasszal és nyáron séta a közeli erdős részen, vagy sütögetés a kijelölt helyen, nyaralni szoktunk évente 1 hetet Horvátországban. Ezen kívül a hétvégék még a szüleink látogatásával tellnek, közös ebédek, estig beszélgetés.
Szóval ilyen “unalmas” életvitelű pár vagyunk, nem tudok nagyon több jellemzőt írni magunkról. Ami még fontos hogy van 2 ketrecben tartott törpenyuszink.
PErsze, 10-es, rögtön egy jó esetben sajno szocializálatlan, menhelyi kutyát, akivel 99% annyit kell foglalkozni, mint a franc, mert sérült.
Hogyne, mindezt úgy, hogy van nyuluk, aki vadászni fog a kutya, meg gyereket is akarnak, de idejük semmi. A gyerek mellett ennyi idejük sem lesz.
Kérdező: egyiket sem.
Nem is írtam ilyet, hanem JÓ ESÉLLYEL sérült.
Nemrégen írt ide a ember, hogy mit csináljon mert a menhely odaadott neki egy szocializálatlan kutyát. Tudták hogy nem megfelelő állat pl gyerekek mellé de kiadták nekik hogy szabaduljanak tőle.
Szóval ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!