Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A kutya/macska vajon képes...

A kutya/macska vajon képes arra, hogy megtanulja a gazdija nevét?

Figyelt kérdés
Vajon rájönnek arra, hogy mi a gazdijuk neve?

2024. márc. 2. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyimmal egy házban élünk, csak külön lakásban. A család többi tagja nem nagyon foglalkozik a kutyussal, kettőnket tekint a gazdájának mert mi minden nap játszunk vele, visszük sétálni, etc. A kettőnk nevét tudja, amint meghallja a nevemet vagy azt, hogy "mama" már hegyezi is a fülét :D

De nem csak a nevünket tudja, az autóink hangját is meg tudja különböztetni. Egyszer mamám vitte ki keresztapumat a vasútállomásra, én meg éppen sétálni voltam a kutyussal. A kocsi még sehol nem volt, de ő már leste a kanyart és nem akart jönni, én meg nem tudtam elképzelni mi van ott, aztán egyszercsak kikanyarodott az autó. Azt nézte mikor jön :D

Németjuhász "kislány" (ja, picike, akkora mint én), áprilisban lesz 2 éves :D

2024. márc. 3. 01:22
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Engem már 2 éve a nevemen szólít a macskám (a nevem Karattyás Béla)
2024. márc. 3. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nálunk van egy "név" amit akkor mondunk amikor valaki haza fog érkezni. Már berögzült neki, egyből tudja, hogy jön haza a gazdi, ha a nevét mondjuk. De mellékesen a kutyáknál a kedvenc játékuk stb. nevét is megtudják jegyezni. A macskákban nem vagyok biztos.
2024. márc. 4. 01:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A macska is megtanulja. Bár én nem az anyám nevét mondom neki, de amikor azt mondom hogy mindjárt jön gazdi akkor már fent is van a kapu tetején és várja haza anyámat a munkából.
2024. márc. 9. 23:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!