12. Akkor valami azonosíthatatlan tengeri herkentyű. Lényegét tekintve mindegy, az állatvilágban ennél különb dolgok is megfigyelhetők (pl. Nőstény felfalja a hímet stb, bár azt valamiért nem akarjuk utánozni)
...mindegy, én amúgy nem szoktam ezen rugózni, csak viccesek ezek a magyarázatok
14. Ellenérvként? Mármint az emberi homoszexualitás _mellett_ szokott elhangozni, én így tudom / hallottam.
Amúgy ez a "természetes" dolog abszolút neutrális.
Sokminden természetes, abban az értelemben, hogy a természetben előfordul. Az, hogy valami természetes, önmagában nem jelent semmit.
Ha már itt tartunk, szerintem az, hogy az embernek legyen joga megélni a vágyait úgy, hogy azzal másoknak nem árt, egy sokkal validabb érv.
Én őszintén nem is értem, miért rugóznak ezen annyit egyesek, amikor ennél sokkal relevánsabb, a közösség egészét érintő égető problémák megoldására is lehetne fordítani azt az energiát. Hangulatkeltésnek jó maximum.
#16: "a szex pusztán a fajfenntartás kelléke"
Akkor te még nem láttál maszturbáló hím csimpánzt... Az fajfentartásról szól...??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!