Melyik az az állat számodra, amit ha meglátsz kiborulsz hogyan létezhet ilyen állat, ha van egyáltalán ilyen?
Gondolom, jópáran említenek majd különleges állatokat, én erre leírom, hogy: Kenguru
Különösen a hím Kenguru. Akárhányszor meglátok egyet neten elcsodálkozok hogyan létezhet ilyen idiótaképű kigyúrt állat, mely mindig verekedni akar. 😅
Poloska. Semmi értelme nincs és undorító. Írtózom tőke.
Ami fura nekem az a zsiráf. A hosszú nyakacskájukkal. :)
Valami xyz rágcsáló, ami menetrendszerűen éjjel 1 től kb 4 ig olyan lármát csinál felettem a padláson, kb mézga család túró hozzá képest.
Egyet elfogtam fogóval, erre valamelyik haverja kizabálta őt a csapdából, csak deréktól lefelé hagyta meg...
Kiborulni azért egyiken sem szoktam, de van néhány, amit nehezen értelmezek, vagy kifejezetten jópofának/érdekesnek találok, pl. axolotl, orchidea manó, óriás vándorló levél, sáskarák, portugál gálya (bár tudom, hogy az nem egy állat) stb.
És most már a tollasmoly is ezek közé tartozik 😀
"Poloska. Semmi értelme nincs és undorító. Írtózom tőke."
Miért, mitől van egy állatnak "értelme"? Az embernek pl. mi értelme van?
PLUME MOTH vazz' sose tudtam mik ezek a repülő feszületek, most már tudom hála 5-9nek :D
Kérdésre válaszolva a bálna elég hihetetlen számnomra, gigász és a legkisebb élőlényeket eszi, egy szűrőgető hústengeralatjáró, mégis szuper intelligens, semmi értelme az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!