Hány éves a házi kedvenced?
Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 19:47
11/29 anonim válasza:
Van egy 13 éves yorkie-m és egy 2 éves törpetacskóm :)
12/29 anonim válasza:
4 éves, örökbe fogadott keverék kutyus. Itt szuszog mellettem a kanapén :)
13/29 anonim válasza:
Nem tudom, mindjárt megkérdezem tőle: MACSKA, HÁNY ÉVES VAGY? Nem válaszol. Ja, alszik.
14/29 anonim válasza:
A macskám 11, a teknősöm 3 és a legújabb benti cicám májusban lesz 1 🥰
15/29 anonim válasza:
Kutyus 3 éves, királyteknős 12éves
16/29 anonim válasza:
#2 én vagyok az #1 válaszoló. Én 16-17 éve tartok hörcsögöket (mindig csak és kizárólag egyesével, hiszen együtt nem tarthatóak). Mindegyiknek külön személyisége van. Van, amelyik nem annyira kötődik. De a jelenlegi hörcsögöm nagyon barátságos. Tudja, ki vagyok, bújik a kezembe, ha ébren van, és betartom hozzá. A Hörcsögmentéstől fogadtam örökbe tavasszal. Az ideiglenes befogadójával is ilyen kedves volt, ezért esett rá a választásom. Nem bántam meg. 😄
17/29 anonim válasza:
Kutyánk 3 éves lett júniusban.
18/29 anonim válasza:
Nekem egy Felis silvestris catus van, december környékén lesz körülbelül 4 éves.
19/29 anonim válasza:
2 mentett macskánk van, a fiú 1 év körüli, a lány 8-9 éves lehet, nem tudjuk biztosan.
Mamámnak van egy 20 éves nimfapapágája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!