Akiknek van kutyája, és/vagy macskája, vagy szeretne majd, kölyökkoruktól van nektek, illetve ha még nincs, kölyköt szeretnétek?
8 hónapos korában került hozzám a cicám - már nem volt kiscica, de még most is (másfél éves lesz nemsokára) olyan dilis és energikus :D
Imádom a kiscicákat, de nem biztos, hogy a következő cica az lesz. Ha adottak lesznek a feltételek, akár egy idősebb cicát is szívesen befogadnék.
(Bár már a mostaninál is előre félek a búcsú napjától, öreg cicáknál ez hamarabb bekövetkezik, így lehet, hogy inkább kiscicát választok)
9hónaposa került hozzám középtestű Kiss drágám.Mert a volt tulajt becsapták fáj kutyát szeretett volna.
Első perctől imádtam.Az első hónap annyiban volt nehezebb mert a szabályokat tanulnia kellett.Az időbeosztás omat Gondolok séta.Most 5 éves igazi családtag.
Van három macskánk és egy kutyánk, közülük egyedül az egyik macska van nálunk kölyökkorától, a többiek mind felnőttként kerültek hozzánk (mindkét macska kb 3-4 évesen, utcáról; kutya mentésen keresztül kb. 6 évesen).
Imádom a cuki kölyköket, főleg a macskákat, de fontosabb nekem, hogy segítsek az állatoknak, és bizony szinte mindenki kölyköt akar befogadni, így ők könnyebben gazdisodnak. Emiatt inkább felnőttet fogadok örökbe, akinek kevesebb esélye lenne egyébként.
Vegyesen, ahogy hozza az élet.
Életem során volt egy rakat befogadott állatom, kölykök és felnőttek vegyesen. Nem a kor az elsődleges, hanem az összhang.
Ettől még volt olyan helyzet is, amikor kifejezetten kölyköt kerestem.
1x hoztam haza egy 10 hónapos kutyát. Soha többet.
Én nevelem mindet 8 hetes korától. 10-15 évig. (Kutyáim életkora időrendben: 10, 15, 8, 14-ő a mostani)
Azért ilyen időtartamra nem mindegy,milyen a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!