Jelenleg ott tartok, hogy bolondok házába fogok kerülni
az egerek miatt. Mi a francot tudok még tenni ellenük?
Figyelt kérdés
Nagyon kérlek segítsetek, már teljesen pánikolok ha csak meghallom, hogy kapar valahol. Külföldön élünk a családommal én most egy hétre jöttem haza és akkor láttam, hogy szinte a ház minden részében van valahol egér kaka.
Egyszerűen megőrülök, van a padláson méreg nagyon remélem az meghozza hatását, viszont itt bent a lakásba azon kívül, hogy bele rágcsáltak a csokiba ami a csapdában volt nem történik semmi. Egyszerűen nem mennek bele a ragacsba se. Holnap tervezek szétnézni a Hufbauban hátha találok ultrahangos egérriasztót, azzal valakinek van valami jó tapasztalta? Már egyszerűen nem tudom mit csináljak, nagyon elvagyok keseredve, rettegek ezektől a kis dögöktől :(
Azt, hogy külföldön élünk azért írtam bele, mert azt gondolom, hogy nem volt itthon semmi mozgás aztán Hawaii volt nekik itt pár hétig. Kizabált mindent a szekrényből, amit csak tudott megrágott.
2023. okt. 20. 22:48
2/7 anonim válasza:
Airshoft vagy légpuska, ki lövöldözöd a férgeket:D amúgy szerintem próbálj más milyen csalit bele tenni a csapdába.
2023. okt. 20. 22:54
3/7 anonim válasza:
vödör egércsapda és nincs több egér
2023. okt. 20. 23:19
4/7 anonim válasza:
Más csali pl:dio.
Macska.
Másféle csapda.
Kígyó vagy sikló ami egeret eszik.
2023. okt. 20. 23:21
5/7 anonim válasza:
Nekünk az élvefogó csapda vált be, dióval. Pár nap alatt összefogdostunk egy egész családot.
Eger es pocok invazio van mindenhol az orszagban. Gyakorlatilag semmit sem tudsz tenni ellenuk, ha kulfoldon eltek, es csak evente parszor van valaki a hazban, akkor is csak par napig. Mind az egerek, mind a pockok kb 3-4 havonta megduplazodnak a szaporodasi ciklusaik miatt. Adjatok ki a hazat albiba, vagy csak siman adjatok el: gyakorlatilag ugysem eri meg visszakoltozni Magyarorszagra a fennallo politikai-gazdasagi okok miatt.
2023. okt. 21. 00:10
7/7 anonim válasza:
Nálam is rengeteg egér van. Nem győztem őket irtani. Nagyon el vannak szaporodva. Gusztustalan dögvész. Egy elpusztul jön helyette a másik. Rohadjon meg. Lassan én is agyvérzést kapok tőle. Állandóan fertőtlenítem a lakást . Nem győzök utánuk takarítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!