Melyik a legkamusabb állat?
Van olyan állat, amelyiket mindenki szeret, édesnek tart meg minden, és ti titkon féltek tőle, vagy nem szeretitek?
Nekem a pillangó, jajjjjjj milyen szép, mondják a legtöbben, pedig szerintem szörnyen ijesztő, egyáltalán nem szimpatikus állat. Oké, a szárnya szép, és ez megtéveszthet sokakat. Teljesen para, hogy ovis, sőt bölcsis csoportokat neveznek el egy ilyen rémről, meg felteszik játékra/ruhára/hajcsattra, meg mesék szólnak róla, aztán az szerencsétlen, megvezetett, jóhiszemű gyerek, ha észrevesz egyet a kertben, vagy ligetben, vagy bárhol, és meg akarja nézni, még jó, ha szívrohamot nem kap, mert közelről ijesztő. Jobb esetben szülő közelében történik az ilyesmi, bele se gondolok mi lenne, ha épp nincs ott senki.
Na de a kíjòk mèg ami nekem “kamus”àllat
Nemmondanàm hogy undorodom tôlük de nemszeretem nameg halàlos mint a k.annyja de szàmomra nèmelyiknek a mintàzata a színei àmulatbaejtôen szèpnek talàlom
Akàr a pòkolnàl is mondjuk tôlük undorodom ès ha meglàtok eggyet ès felèm közeledik nem
Pedig tôlem elfele akkor gondolkodàs nèlkül minden erômmel átküldöm a 2d világba ès bèlyeggè avanzsàlom
A kígyó érdekes, nagyon ijesztő persze, de én épp a hétvégén fogtam meg kettőt is, nyilván nem kobra volt. Valahogy azt képzeltem nyirkos, de nem, inkább csak furcsán puha volt.
A majmoknál az agresszióval sokan nincsenek tisztában, talán ezért tartják aranyosnak annak ellenére, hogy egy vérengző vadállat. Nagyon nem akadnék össze vele. Sokan meglepődnének mire képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!