Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Melyik a legkamusabb állat?

Melyik a legkamusabb állat?

Figyelt kérdés

Van olyan állat, amelyiket mindenki szeret, édesnek tart meg minden, és ti titkon féltek tőle, vagy nem szeretitek?

Nekem a pillangó, jajjjjjj milyen szép, mondják a legtöbben, pedig szerintem szörnyen ijesztő, egyáltalán nem szimpatikus állat. Oké, a szárnya szép, és ez megtéveszthet sokakat. Teljesen para, hogy ovis, sőt bölcsis csoportokat neveznek el egy ilyen rémről, meg felteszik játékra/ruhára/hajcsattra, meg mesék szólnak róla, aztán az szerencsétlen, megvezetett, jóhiszemű gyerek, ha észrevesz egyet a kertben, vagy ligetben, vagy bárhol, és meg akarja nézni, még jó, ha szívrohamot nem kap, mert közelről ijesztő. Jobb esetben szülő közelében történik az ilyesmi, bele se gondolok mi lenne, ha épp nincs ott senki.

2023. okt. 9. 18:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#10 tegyél egy papírt a hűtőbe, hogy "nézz be hátra!".
2023. okt. 9. 19:59
 12/22 A kérdező kommentje:
11: remek ötlet, köszönöm 😂😂😂
2023. okt. 9. 21:48
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Oroszlán "az állatok királya", de egy víziló lazán letépi a fejét.

Nyuszika, ami nálunk élelmiszernek számított mindig is, nem pedig "puszisállatnak"

2023. okt. 10. 13:29
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Disznó

Szutykos büdös ha bontanikell akkor meg fuuuj (sokak szerint,én nyakig bennevagyok a dologban)

Aztán a húsàt minden húsevő szereti

Nekem régóta a kedvenc húsom a disznóhús <3

2023. okt. 10. 16:12
 15/22 A kérdező kommentje:
Igen, de a disznó nem annyira van aranyosként a köztudatban, kivéve talán a minimalacot. A minimalacról mit gondolsz? Kiváncsiságból kérdezem, nem kötözködésből, nyomom is a hasznost
2023. okt. 10. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Hàtt minimalacrol..?

Finom e a húsa..?

2023. okt. 10. 17:19
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
Majmok. En veluk vagyok ugy, mint te a lepkekkel, sokan cukinak tartjak a bebi csimpanzt, vagy orangutant, aztan ha felnőtt, kepes szettepni az embert, akar azt is aki felnevelte, szarral dobaloznak, egymas tetveit eszik, sőt egymas kolykeit is gyilkoljak a himek. Ritka undorito allat szamomra es nem ertem a rajongast felejuk. Tenyleg semmi mas allattol nem irtozom ennyire, maszkalt rajtam tarantula, simogattam orias kígyót, gyerekkent vizi siklokat fogtam a kertben vagy eppen forgalmas uton es elvittem oket a Duna partra...
2023. okt. 10. 18:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17

Igy belegondolva rohadtul

Igaz amit mondasz

Agressziv szarzsàkok :D

2023. okt. 10. 18:11
 19/22 A kérdező kommentje:
16: tehát a minimalac se cuki neked, értem. Vagyis neked egy kamus állat általában a malac, akit szeretnek meg cukinak tartanak, pedig egy igazi kis dög. Pont az ilyenekre gondoltam
2023. okt. 10. 18:21
 20/22 A kérdező kommentje:
13: akkor az oroszlán vagy a vizíló a gáz
2023. okt. 10. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!