Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is normális a...

Szerintetek is normális a kutyával és macskával emberként beszélgetni?

Figyelt kérdés
Például hogy vagy, jól aludtál e ilyesmi ?
2023. júl. 24. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig elmondom a macskáknak, hogy ők a legjobb cicák a világon, és ebben senki nem akadályozhat meg!
2023. júl. 24. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A kutya, macska a mai életünkben már nem egyszerűen háziállat, hanem társállat. Amennyiben az antropomorfizációt nem visszük túlzásba, tehát például nem kényszerítjük saját étkezési szokásainkat egy biológiailag eltérő szükségletű állatra, amíg az együttélés egyik fél számára sem okoz károkat, addig a magánügyünk, hogy az állattal kapcsolatos kommunikációnkban milyen szavakat használunk. Az meg, hogy valakinek ez nem tetszik, miért érdekelne? Érett, felnőtt személyiség a saját dolgával foglalkozik, ami nem tetszik neki mások életben azt helyén kezeli.
2023. júl. 24. 16:59
 13/14 anonim ***** válasza:
2023. júl. 25. 12:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Normális. Amikor még élt a nyuszim, sokat beszéltem hozzá. Értette amiket mondtam. Ha azt mondtam forog akkor forgott egyet. Ha azt mondtam keresd meg hol van az alma megkereste. Az állatok nem tudnak beszélni, de sokszor értelmesebbek mint az emberek. A kutyámmal is hasonló a helyzet. Viszont azért emeltem ki a nyuszimat mert sokan hülyének nézik őket, pedig rgyáltalán nem azok.
jan. 17. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!