Magyarországon milyen fontosabb halak vannak horgászat és fogyasztás szempontjából, amire érdemes menni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 09:57
1/5 Metionin válasza:
Ponty, csuka, kárász, amur, törpeharcsa, folyami harcsa. Még esetleg sügér de az kva szálkás.
2/5 anonim válasza:
Amit szeretsz. Én pl. nem eszem meg a tavi halat, pocsolyaíze van, csak folyóban horgászom. Ha sikerül sok törpeharcsát fogni (gyerekek imádják a farkincáját is elrágcsálni), süllőt, akkor a járulékos sok kárászt, dévérkeszeget elajándékozom pucolás után. Pontyot szintén odaadom valakinek, a legundorítóbb hal a világon. Amur, sügér baromi szálkás, a csuka meg még ezeknél is jobban, ráadásul a csukával csak a macera van, utálom, ha kifogom. Láttam már olyan emberi ujjat, amivel korábban szakszerűtlenül nyúltak csukához...
Amúgy harcsára kéne menni, az az invazív. Meg arra, amit szeretsz.
3/5 anonim válasza:
De röhögni fogsz, a küszt és kis kárászt helyben felvágom csalinak. Tudod, mivel fogtam eddig minden 1-2 kilós süllőt? Kukoricával. :D
4/5 anonim válasza:
Amurnak most van szezonja-és nagyon finom sütve.Kevés vastag szálkája van.Most érik a ringlószilva,igazi csemege az amurnak-igaz hogy sok kell belőle,viszont ingyen van...
5/5 anonim válasza:
Szürke harcsa, lesőharcsa, szilás tok, ponty, tükör ponty, afrikai harcsa, tilápiána, barramundi, ezüstkárász, dévérkeszeg, conpó, tökmag, tetraéderkeszeg, szélhajtó küszöb, havasi domolykó, petényi málna, karikaretek, albínó hattyútökű makaróniréce
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!