Milyen plussz termékeket tartottok otthon ami a macskának szükséges lehet?
Gondolok itt például macskafűre macskaalom illatosítóra stb.
Még friss cica gazdi vagyok és próbálom felszerelkezni magam
Fésűt, meg van két macskamentával tölthető kis plüssjátéka, egyikbe se töltöttem mentát már évek óta szerintem, de az egyikkel egész gyakran játszik, a másikat leszarja. Van egy filter Tiktokon, ami _elvileg_ azt mutatja, hogyan látnak a macskák, lehet azért játszik a sárga színűvel, mert az feltűnőbb lehet neki :D A másik barna.
Régen vettem még neki macskabútort, egyéb játékokat, de semmi nem érdekli, a bútort elajándékoztam, az egyik ilyen tollas rúd is hever valahol elveszve, az sem izgatta nagyon. Cipőfűzőt szoktam neki hajigálni, ha látom, hogy aktív kedvében van.
Műanyag zacskók.
Költözés közel voltunk, pakoltuk ki a másik szobát, és mint kiderült, néhai tulajdonosa, apám nevelőapjának volt néhány műanyag zacsija a szekrényben, fiókban, tartva benne valamit vagy csak tartalékban. Hát azok a földön kötöttek ki. Teljesen megőrült, úgy élvezte. Hempergett, elbújt, össze-vissza ment. Nagyon cuki volt. :D
Tényleg vagy száz féle játékot hoztam már haza, de amivel a legjobban eljátszott... egy kiesett kövecske az alomból. Pofozgatta, játszott, jól elvolt, de az egér, a gumilabda, csörgős labda, a műanyag, a puha a minden nemlétező tököm labda és sok másik nem labda nem kellett őfelségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!