Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki a kedvencét...

Van itt olyan, aki a kedvencét a halála után nem eltemette, hanem az állatorvosnál "adta le?"

Figyelt kérdés

Az én kisállatom az állatorvos felé vezető úton halt meg, és már nagyon bánom, hogy otthagytam, nem hoztam haza eltemetni. Annyit tudok, hogy felvitték Pestre, gondolom kivizsgálásra, felboncolták.

Rossz belegondolni, hogy utána mi történhetett, nyilván elégették őket a többi tetemmel együtt.

De gyötör a kérdés, hogy hogyan bántak ott vele, nem e dobálták a kis testét... 😭

Van még itt valaki, aki nem tudta eltemetni a háziállatát? :(

2023. jún. 21. 17:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9 Mert az aztán nagyon intelligens kommunikáció, hogy ha valakivel nem értesz egyet, akkor sem érv, sem értelmes gondolat, csak megkeseredett meg tipikus magyar a másik. Ha itt valaki megkeseredett tipikus nem magyar, hanem akármilyen nemzetiségű gyökér, az te vagy.
2023. jún. 21. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!