Harlekin katicabogarat hogy lehet elpusztítani?
Figyelt kérdés
Az ablakon bemásztak valahogy.Ha porszívóval felszívom őket nem fognak kimászni az atka ölős porzsákból?2010. okt. 12. 15:28
2/10 kizcar válasza:
Lángszóróval. Megteszi a házi is.
3/10 anonim válasza:
Én nem ölném meg,hisz csak a melegre jönnek.
Nem esznek bele a kajádba,nem csípnek meg...és még szépek is.
4/10 A kérdező kommentje:
15:51 Ha ilyen bogarakkal lenne tele a falad megnézném milyen jól bírnád:
2010. okt. 12. 15:57
5/10 anonim válasza:
Igen,tudom,hogy így néznek ki.
Számomra nem taszítóak.
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem taszító, viszont az itt őshonos 7 pettyes katicabogarat kiszorítják, ráadásul ezek mást is felzabálnak, nem csak tetveket. Tavaly is volt velük probléma, amire azt javasolták, hogy irtani kell őket. Legjobb az elégetés.
7/10 anonim válasza:
Tudom:(
Csak én ilyen vagyok ha lehet még a darazst is kitessékelem:)
Azért megértem ha valaki nem szivesen látja az otthonában.
Küld át hozzám őket:))
8/10 anonim válasza:
Sajnos az utolsónak van igaza, nem őshonosak és a mi 7pettyesünkre is veszélyt jelentenek. Befőttes üveget tegyél rá úgy fogd meg (mert büdös váladékot termelnek) és önts rá vizet. Szerintem is szépek, de nagyon agresszívan terjednek
9/10 anonim válasza:
összesöpröd, kiviszed és elengeded.ennyi.
10/10 anonim válasza:
Hülyén hangzik, de küld el őket postán a Harlekin Projektnek. Ez egy agresszívan terjeszkedő ázsiai faj, mely kiszorítja a mi őshonos katicáinkat. Ezért fontos a megísmerésük, hogy védekezni lehessen ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!