Melyik a ló tiszta lába?
Ha mondjuk egy ovális egyik bal "szárán" állok arccal előre, ügetésnél melyik a ló tiszta lába, melyikre kell pont leüljek? Akkor üljek a nyeregbe, mikor a belső lábára lép, vagy akkor, mikor a külsőre?
És ha ugyan itt állok, 0 bal szárán arccal előre, akkor milyen kézen vagyok? bal vagy jobb? a belső, vagy a külső?
Huha, kicsit furán fogalmaztál:)
Igazából akkor ülünk le, mikor a ló a belső hátsó lábát lerakja. Viszont mivel ezt nehéz lenne nézni, így külső első lábra ügetünk. Tehát mikor a külső első pata a földre ér, akkor ülünk le.
Ha körön megyünk, és a bal kezünk van befelé a kör középpontja felé, akkor bal kézen vagyunk. Jobb kézen akkor vagyunk értelemszerűen, ha a jobb kezünk van a kör középpontja felé.
jajtényleg:| okkké, az az emelés nekem kimaradt:$ bocsánat, értem :D Köszönöm!
Egyébként kedves utlsó válaszoló, te véletlen nem az a 74%os vagy a hiv+ csajtól?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!