Elszaporodott molylepkéket hogyan lehet kiirtani, úgy, hogy ne bűzölögjön minden a vegyszerszagtól - és az élelmiszerek se legyenek ilyesmikkel tele? -Valami humánusabb eszközt szeretnék, - de a "megtapsolásuk" túl idő-, és energiaigényes.
A köszöneten túl:
Utána jártam a terméknek vásároltam belőle, de csak felemás sikerrel jártam, mert ruhamolyra jelenleg csak spray volt kapható, - mindenesetre, nem bíztam a szélre a dolgot, (vettem mindkét csipet-csapatnak "ennivalót", - hátha vegyes képzésű a csapat)... :)
Hálából szeretném - többek között Veletek is - megosztani azt az információt, hogy Budapest viszonylatában, csak a X. kerületi Mázsa térnél van a Bábolnaiaknak boltjuk.
A Kőbányai út felől, ha a benzinkút meghosszabításának számító utcán megyünk, az első udvar bejárónál, - ahol kiszélesedik a járda, - kell bemenni, és jobbra, az udvarban, a sarokban található az üzlet. Köszönöm a segítségeteket!
Én Szegeden DM-ben vettem... De szerintem más drogériában is lehet kapni... :)
Sőt, a csótánycsapdám és a hangyairtóm is onnan van. (Igen, panel, 4. emelet... Csótány, moly, hangya... fene se tudja honnan... :S )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!