Milyen állatom legyen szerintetek?
Úgy gondoltam, hogy örökbefogadok egy kisállatot (persze gondozni fogom, tudom mivel jár stb.), és szeretném tudni a ti véleményeteket, hogy az alábbiak közül melyik állatfaj legyen nekem.
Kutya, macska, vagy valamilyen madár?
Őszintén macskát, vagy kutyát szeretnék...
Most felsoroltál két állatot, aminek más igényei vannak (kutya, macska), meg a madarakat, ahol a konkrét faj határozná meg az igényeket, és ez még csak ki se derül.
A kérdés az, hogy TE mit tudsz adni az esetleges állatnak. Mennyi időd, pénzed van? Mennyi energiád van egy nap rá? Nagyon nem mindegy!
Amíg ezt nem tisztázod magadban, legalább, addig ne gondolkozz állaton. Kezdd egy kaktusszal. Ha megdöglik, az rossz jel.
Madarakról tudnod kell, hogy hangosak, szünet nélkül kakkantanak, relatíve sokat esznek, és magas a szociális igényük, tehát sokat párosával érdemes csak tartani.
Persze vannak pozitívumaik is, de hangsúlyozom, hogy nem csak móka a tartásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!