Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sértő kifejezés...

Szerintetek is sértő kifejezés ez az állatokra nézve?

Figyelt kérdés

Például sokszor hallom a környezetemben is hogy jaj szegénykém megdöglőt ezt a szót utálom ti is?

Én az állatokra is azt mondom hogy meghalt számomra a sértő kifejezés úgy tűnik mintha le lenne nézve ez az élőlény mintha az ember élete többet érne szerintem meg nem ér többet semmivel sem.

2023. febr. 1. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

10.

Jaj, te vagy az a bohóc az oldalon, aki mindig őrjöng a kinti macskák miatt, mert "jajj, szegény egereket megeszik"?

2023. febr. 1. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
9 van érzelmi intelligencia is, nem csak értelmi. Ez utóbbiban hiába az ember a fejlettebb, az érzelmiben sajnos sokan erőteljesen mínuszba
2023. febr. 1. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Én kiskedvencekre, azt mondom, hogy meghalt, nekem az elpusztult is túl "rideg", a megdöglött" pedig nekem durva. Csak akkor szólok másnak miattuk, ha annyira rosszindulatúan beszél adott szituációban.
2023. febr. 1. 21:34
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Én is utálom ezt a megdöglött szót.Olyan gyalázatos,mintha az állatnak nem lenne értéke.Sajnos amikor elmentem a faluba vagy beszéltem falusi emberrel akkor jöttem rá,hogy falun más az állat értéke,mint a városban.Ott simán azt mondják megdöglött és kész mi meg azt mondjuk meghalt esetleg elpusztult.
2023. febr. 1. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
40%
Az állatnak mindegy, nem olyan hisztérikák mint az emberek.
2023. febr. 2. 09:30
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

12-es!

Ha pl egy macska megunja, hogy az öledben simogatod, fogja magát és elmegy, ha erősen tartod, belédmélyeszti a karmait, ha a szemedet éri, akkor azt vájja ki, nem foglalkozik semmivel. Évekig barátságos kutyák is marcangoltak meg embereket, egy ló fejbe rúg, ha úgy alakul, egyik sem gondolkodik, hogy nem kéne, nem sajnálja utána. Az ösztöneik mindennél erősebbek, abszolút nem tudják uralni.

2023. febr. 2. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

S kire nézve sértő, az állatok aligha panaszkodnak 😅

Haszonállat: elhullott. Hobbiállat ami közel állt hozzád: elpusztult, meghalt.

Egyébként bocs, de érzek némi szocializációs zavar ha szerinted egy állat élete többet ér egy embertársadénál! Még akkor is ha sokan nem érdemlik meg hogy embernek tekintsék (de attól még az). Ha szerinted öt kóbor kutya megtámad az utcán egy embert akkor azokat nem kell befogni/elaltatni hagyni kell hogy széttépje, merthát többet ér az életük mint az emberé???

2023. febr. 3. 02:25
 18/18 anonim ***** válasza:
47%
Az elpusztult állat a dög. Innen a döglött ige.
2023. ápr. 14. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!