Mit tegyek a tojásokkal?
Figyelt kérdés
A szomszédunk tyúkja atszokott a kertünkbe és most fedeztem fel 12 tojást. Fogalmam sincs, hogy hány tyúk, és hogy mikor tojhatta őket (tudom, hogy 1 tyúk 1 tojást produkál 1 nap) de sajnálnám csak úgy kidobni. Nem tudom azt se, hogy éjjel megfagyhattak-e. Szabad kísérletezni, vagy ne kockáztassak és dobjam ki mindet?2022. nov. 20. 20:54
31/32 anonim válasza:
(Illetve a mosást inkább arra értettem, hogy mielőtt héjastul megfőzöd, ha végül úgy használod fel némelyiket :))
32/32 anonim válasza:
Nekem van tyúkom tudok mindent!
A tojást nyugottan megmoshatod nem lesz semmi baja. Mivel nincs kakas tuti, hogy nincs a tojásban élet! Ennyi idő után is jó lehet a tojás! Törd fel és kiderül! Ha büdös vagy nem jó az állaga akkor záp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!