Mit tegyek a tojásokkal?
Köszönöm az 1-2 normális választ.
Feltorom majd őket, ha budos igy jártam, csak amiatt nem dobom ki proba nelkul, mert lehet, hogy budos lesz.
A nagy vegetáriánus ismerkedjen a szavak jelentesevel. Én VEGA vagyok, vagyis húst nem eszem minden mas allati eredetut pl. tojast, fogyasztok. A tojás azert allati eredetu, mert allattol ered, senkit nem erdekel, hogy van-e kakas a kozelben, mert egy VEGA megeszi akkor is ha van, egy VEGÁN meg semmilyen körülmények között nem eszi meg. Amúgy nincs kakas.
A vízpróbát ismerem, de úgy tudom, hogy akkor gyorsan el kell fogyasztani, mert ha vizes lesz a héja hamarabb megromlik. Vagy valami ilyesmit olvastam egyszer, azért tettem fel a kérdést, mert hiányosak az ismereteim. 12 tojást meg nem tudunk gyorsan megenni, de semmi baj, berakom őket tartóba, aztan ahogy használnám, vízpróbázom. Megnyugtató, amit a szalmonelláról írtál, ez is rémlett, csak nem voltam biztos benne. Köszi szépen a megerősítést!
Ezért is tettem fel a kérdést, mert vannak ismereteim, de nem pontosak, reméltem, hogy valaki kisegít, de sajnos sok a troll, meg a nulla ismerettel rendelkező "dobd ki mindet" hozzáállású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!