Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A gazdagok akiknek több...

A gazdagok akiknek több milliárdjaik vannak miért nem adományoznak állatmenhelyeknek?

Figyelt kérdés

Mindig szoktam látni,hogy alig van már pénzük az állatmenhelyeknek.Hiába adományozunk mi átlagos emberek nem elég sajnos.

Tudom,hogy hülye kérdés meghogy honnan tudom,hogy ők nem adományoznak meg ilyenek.

2022. nov. 15. 15:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
#29 Dehogynem. Én ezért járok ide. Alig írok olyan kérdéshez, amire nem érkezett 2-3 értelmes válasz, inkább a hülyeségekbe vagy ha becsíptem, számomra baromságokba kötök bele. Anonimitás, internet, stresszlevezetés, jobb, mintha a barátaimon vezetném le. Aki itt meg tud sértődni, menjen pszichológushoz.
2022. nov. 16. 12:32
 32/32 anonim válasza:
Ok senkinek se szoktak. Az én regi ismerőseim azt szokták mondani, hogy gyűjtik. Külföldön bárhova megyek kapok. Csak nem túl sokat.
2023. márc. 27. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!