Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Shagya...

Mi a véleményetek a Shagya arabról?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem nagyon...:) Sztem gyönyörű és okos... :)
2010. szept. 25. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Tenyesztenek meg Magyarorszagon...?

Vagy 40 evvel ezelott en nagyon szerettem oket. Kulonleges egyeniseguek, nem olyanok, mint egy kisberi :D

Amiket en ismertem, a pataik voltak erzekenyek, allandoan figyelni kellett. A mezei kocsislo-kovacs nem is volt jo, mindig egy versenylo-patkolokovacs jart hozzank. Viszont, ha veszel egyet, nagyon jol gondold meg, mert kb 25-30 evig is el (ha jo gazdaja vagy) es nem egy darab fa, amit ide rakhatsz, odarakhatsz, ha nem tetszik, kidobhatod... Szoval felelosseggel vegyel, jol gondold meg.

2010. szept. 25. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó kis ló, és van még tenyésztés Mo-n Bábolnán. Az arab miatt nagyon tüzes és kitartó lovacskák, mellesleg szívósak is, a pata probléma lehet egyéni is (plusz vitaminnal javítható). Nem fáradnak el egyszerűen, nem hiába használják őket a távlovaglásban, távhajtásban. Igazi egyéniségek, én szeretem őket, de csak akkor vennék, ha legalább lenne hetente 3-4 délutánom lovagolni, mozgatni őket, mivel ők kifejezzen igénylik a sok mozgást, a ridegtartást is jól tűrik.
2010. szept. 25. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó kis univerzális lovacska, általában könnyen kezelhetőek, érzékenyek, nem otrombák, ebből következően érző, finom lovast igénylenek. Szívósak, igénytelenek. Hobbilónak, terepre, távlovaglásra is kiváló, viszont ugrósportban, díjlovaglásban csak egy bizonyos szintig juthatsz el vele, felsőbb osztályokban sosem fogják verni a klasszikus sportfélvéreket.
2010. szept. 26. 11:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindig van kivétel.
2010. szept. 26. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Dolgoztam ezzel a fajtával még lovászként.

Értelmes,könnyen kezelhető lovak,de nekem túl kicsik.

Az angol telivér,a furioso,az ügető és a lipicai a kedvenc fajtám.

2010. szept. 29. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

sziiasztok .Nekem is shagya arabom van..nagyon szeretem nagyon okos és szeret mozogni.. amikor jobb idő van szoktunk full vágtázni nagyon szereti.Én minden másnap mozgatom futszárazom és 7végén megyünk jobb terepekre. Nincs sok baj vele.Nagyon hobbyló csak szeret menni (ütemes.) más lovakkal jó kijön.

Enyém egyépként egy tisztavérű pej kanca =D akinek kérdése van az irjon segítek. lilla.14@windowslive.com

2011. jan. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!