Okosgazdiról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tavaly egy rokonom rendelt nekem tápot,de emailra/telefonra nem válaszoltak és nem szállítottak. Illetve sok helyen olvasom ezt.
De az áraik egyébként jók és mostanában jó hozzászólásokat olvasok.
2022. szept. 5. 20:13
1/12 anonim válasza:
Márpedig ha semmire sem reagálnak és nem küldik ki a rendelt cuccot, az minden, csak nem jó.
2/12 anonim válasza:
Nekem egyszer törölték a rendelésemet. Azóta a zooplus.hu-ról rendelek. Jó árakon vannak a cuccok és soha nem volt gond a rendeléssel.
3/12 anonim válasza:
Én is a zooplusról rendelek mindent. Egyszer kiszakadt a táp a dobozban. Vissza adták az árát egyből. Nagyon korrektek.
4/12 anonim válasza:
Nekem se küldték a tápot amit rendeltem. Azt írták nincs raktáron. 1 hét mire beszerzik. Vártam. Eltelt 1,5 hét és semmi. Várjak már 2 hetet még.
Nyilván 2 hét múlva se volt nekik.
5/12 anonim válasza:
Én is a zooplusra szavazok, az az egy szerencsém volt az okosgazdival, hogy nem utaltam előre 🙄
6/12 anonim válasza:
A jó értékelések simán lehetnek kamuk, amiket a cég írt.
7/12 anonim válasza:
Nekem jó a tapasztalatom velük, de arra figyelek, hogy csak olyan terméket rendelek, ami a weboldal szerint van raktáron, sose fizetek előre, és csomagautomatába kérem a rendelést. Eddig mindig mindent megkaptam tőlük, egyszer sem kellett levelezgetni vagy telefonálgatni, kizárólag a webshop rendelési folyamatát használom. Amire azt írják, hogy nincs, azt meg sem próbálom megrendelni. Dolgoztam korábban webáruházban, az ilyen termékekkel csak probléma szokott lenni, amiről általában nem a webáruház tehet, hanem a gyártó, beszállító, csak valami szerződés, megállapodás miatt ezeket is ki kell tenni a webshopba. Abba még nem futottam bele, hogy volt a termék a weboldaluk szerint, de pont nálam fogyott ki.
8/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat én hagytam ki valami nagyon fontosat a kérdésből😥
Haltápot szeretnék venni,az pedig sajnos zoopluson nincsen:/
2022. szept. 5. 20:59
10/12 A kérdező kommentje:
Ott pedig nincsen sera,illetve olyan márkák amit szeretek és megbízhatónak tartok:/
Valószínűleg invital lesz. Köszönöm mindenkinek!
2022. szept. 5. 22:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!