Vettél/kaptál/találtál-e már olyan állatot, amit megbántál, hogy te vagy a gazdija?
dehogy is!!
Hol fogadnék be olyan állatot , amit nem akarok?!
Minden, de szinte minden, csak felelősség kérdése...ha odatéved egy állat hozzánk, mi,( a család)próbálunk segíteni az állatnak, a lehetőségeinkhez mérten, vagy néha én a kajapénz feláldozásával!
ÉLJEN A TERMÉSZET!!!:))))
Igen sajnos, több is volt:
Egy nimfa, akit amikor megvettünk már idős volt és konok, aztán anyum allergiás lett a tollára, úgyhogy visszavittük az állatkereskedésbe. Még fiatal voltam, nem tudtam honnan kell állatot venni.
Egy törpehörcsög, amire én lettem allergiás (később kiderült a forgácsra), de sajnos vissza már nem vették, így elpusztult (teljesen ki voltam miatta borulva)
És végül egy tengerimalac, amit 5évesen fogadtam örökbe, csak hogy antiszociális volt, (fájdalmasan visított ha simogattam), a nyuszink se bírta, így több hónap próbálkozás után, elvittük a pesti állatkert tengerimalac
városába, hogy legalább utolsó éveit fajtársai között töltse, ha már egész életében egyedül volt.
most egy holland törpenyuszim van, de alaposan utána néztem a tartásának, mindent beszeretünk neki, és tenyésztőtől hoztuk el, és természetesen nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!