Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Vettél/kaptál/találtál-e már...

Vettél/kaptál/találtál-e már olyan állatot, amit megbántál, hogy te vagy a gazdija?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
nem
2010. szept. 24. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, a nyolcvanas években a telkünkön befogadtunk két macskát. Én akkor 15-16 évesen jobban átláttam a helyzet súlyát, mint a felnőzz szüleim. Mondtam apámnak, hogy ne, de ő hazahozta a lakásba. Tízen felüli macskaszaporulat lett belőle. Először a lakásban, aztán visszavittük őket a telekre napi(!) kijárás és etetés 4 éven át. Végül eladtuk a telket és az új tulaj vette át őket.
2010. szept. 24. 22:52
 3/5 anonim válasza:

dehogy is!!

Hol fogadnék be olyan állatot , amit nem akarok?!

Minden, de szinte minden, csak felelősség kérdése...ha odatéved egy állat hozzánk, mi,( a család)próbálunk segíteni az állatnak, a lehetőségeinkhez mérten, vagy néha én a kajapénz feláldozásával!

ÉLJEN A TERMÉSZET!!!:))))

2010. szept. 24. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen sajnos, több is volt:

Egy nimfa, akit amikor megvettünk már idős volt és konok, aztán anyum allergiás lett a tollára, úgyhogy visszavittük az állatkereskedésbe. Még fiatal voltam, nem tudtam honnan kell állatot venni.

Egy törpehörcsög, amire én lettem allergiás (később kiderült a forgácsra), de sajnos vissza már nem vették, így elpusztult (teljesen ki voltam miatta borulva)

És végül egy tengerimalac, amit 5évesen fogadtam örökbe, csak hogy antiszociális volt, (fájdalmasan visított ha simogattam), a nyuszink se bírta, így több hónap próbálkozás után, elvittük a pesti állatkert tengerimalac

városába, hogy legalább utolsó éveit fajtársai között töltse, ha már egész életében egyedül volt.

most egy holland törpenyuszim van, de alaposan utána néztem a tartásának, mindent beszeretünk neki, és tenyésztőtől hoztuk el, és természetesen nem bántuk meg.

2010. szept. 25. 01:02
 5/5 anonim válasza:
Igen, szülinapomra kaptam két fehér egérkét. Nagyon aranyosak voltak és nagyon bírtam őket, de sokat nem vagyok otthon, és utáltam, hogy csomó jó programot ki kellett hagynom, mert rajtam kívül senki nem volt hajlandó megetetni őket. És sajnos, akármit csináltam velük, rettentően büdösek voltak, szóval 3 naponta teljes ketrectakarítás, alomcsere, úgy utáltam, maguk az állatkák meg antiszoccok voltak, mindent szétrágtak, ha kivettem, lepisiltek. Macskám nem aludhatott a szobámban, pedig őt imádom, mert ha becsuktam a szemem, már ugrott fel a polcra, és sehova nem lehetett eldugni őket előle. Viszont nagyon beltenyésztettek voltak, így nem is húzták sokáig. Azóta nem akarok kisállatot.
2010. szept. 29. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!