Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Másnak is a háziállata a...

Másnak is a háziállata a legjobb barátja?

Figyelt kérdés

Gondolom nem vagyok egyedül 🙂

Nekem macskám van. Ő a legjobb barátom. Igazából kevés barátom van alapból, főleg ha igaz barátokról beszélünk... a macskám az egyetlen igaz barátom... Nagyon szeretem ❤️

Kutyám sajnos nincsen, pedig őket is nagyon szeretem.

Nektek milyen állatotok van?

2022. aug. 27. 22:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Cicám van, nem a legjobb barátom, azok emberek. De imádom és az életem szerves, meghatározó része. Szimbiózisban élünk, nem veszít szem elől, még mindig a cicamamijának tart, pedig felnőtt már.

Az állataink feltétel nélkül szeretnek, nem bántanak meg és mindig számíthatunk rájuk.

2022. aug. 28. 06:11
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Van ember legjobb barátom is, de a cicáim a legnagyobb érzelmi támaszaim, a nyusziaim mindig meghallgatnak, a kutyusom pedig mindig felvidít. A halaim pedig csak simán gyönyörűek, illetve tervben van egy afrikai óriáscsiga, vagy gekkó, vagy madárpók, még nem döntöttem :D. Imádom őket!
2022. aug. 28. 08:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Hatalmas állatimádó vagyok. Bármit megtennék az én kis gyermekeimért(akár a madaraimról,vagy a legkisebb halamról lenne szó). Életem végéig állatokkal szeretnék foglalkozni.

De egyik állatom szeretete sosem érne fel a legjobb barátommal,teljesen más dolog a kettő.

De az csodálatos dolog ha megnyugvást és bizalmat lelsz az állatokban. De minimális emberi kapcsolatra mindenkinek szüksége van az életben.

2022. aug. 31. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!