Másnak is a háziállata a legjobb barátja?
Gondolom nem vagyok egyedül 🙂
Nekem macskám van. Ő a legjobb barátom. Igazából kevés barátom van alapból, főleg ha igaz barátokról beszélünk... a macskám az egyetlen igaz barátom... Nagyon szeretem ❤️
Kutyám sajnos nincsen, pedig őket is nagyon szeretem.
Nektek milyen állatotok van?
Cicám van, nem a legjobb barátom, azok emberek. De imádom és az életem szerves, meghatározó része. Szimbiózisban élünk, nem veszít szem elől, még mindig a cicamamijának tart, pedig felnőtt már.
Az állataink feltétel nélkül szeretnek, nem bántanak meg és mindig számíthatunk rájuk.
Hatalmas állatimádó vagyok. Bármit megtennék az én kis gyermekeimért(akár a madaraimról,vagy a legkisebb halamról lenne szó). Életem végéig állatokkal szeretnék foglalkozni.
De egyik állatom szeretete sosem érne fel a legjobb barátommal,teljesen más dolog a kettő.
De az csodálatos dolog ha megnyugvást és bizalmat lelsz az állatokban. De minimális emberi kapcsolatra mindenkinek szüksége van az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!