Van egy denevér a házban! Mit csináljak? Hogyan fogjam meg?
Tegnap éjjel arra ébredtem, hogy valami repül a házban. Felkapcsoltam a lámpákat és egy 'valamit' láttam a plafon alatt repkedni. Szerintem denevér. Nem láttam túl jól, mert akkora csipák voltak a szememben, hogy a műhelyajtót ki lehetett volna támasztani vele. De biztos nem madár, az nappal nem tűnt volna el. És a repülésének a hangja is denevéres, csendes. Szóval nappal nem láttam sehol, végigkutattam nagyjábóla házat, de 100nm+tetőtér. Bárhol elbújhatott. Most megint hallottam hogy repült egy picit. Ülök a sötétben és várom, hogy megmozduljon, hogy legalább tudjam merre keressem. De ha tudom hol van még akkor is ott a probléma, hogy hogyan fogom meg hogy ne repüljön el és ne sérüljön meg szerencsétlen. Meg attól félek, hogy bedöglik valahova és akkor meg majd jó szaga lesz.... Sík ideg vagyok :D Falun előferdül, hogy bejönnek állatok, ezzel nincs is gond, és nem is félek tőle különösebben. Maximum denevérré változom. Múltkor egy nagy gyík keveredett be, előtte egy rozsdafarkú repült be (az udvai lámpában fészkelt), stb... Ezokat könnyen sikerül kitessékelni. Meg a köcsög macska mászott be a nyitott tetőablakon nemrég. Majd meghaltam amikor felriadtam arra, hogy zörgött a konyhában.
De a denevér rejtőzködik, csendes, és bazi gyors, "lát" a sötétben. Meg még meg is van rémülve.
Rakjak ki valahova kaját neki? Mit? Hova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!