Mit csináljak ha egy denevér valahol rejtőzködik a házamban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pont éjszaka volt, nyitva volt az ablak és egy denevér berepült, és mindenhol ott repkedett a szobámban. Próbáltam elkapni, de nem sikerült. Végül annyit láttam hogy a könyvespolc mögé repült. A könyvespolc mögé nézek, nincs ott. Mindent tűvé tettem, de sehol sincsen. Nem hiszem hogy kirepült. Szerintem valahol egész jól elrejette magát. Mi van ha ott hal meg, és ott fog bűzleni? Tippek? Csak normális válaszokat kérek2014. júl. 5. 23:29
1/3 anonim válasza:
jaj már megint egy unatkozó tini, látszik hogy nyári szünet van.
2/3 anonim válasza:
Ha nem csak unalmadban írtad ki ezt a kérdést... (remélem nem, mert utálok hosszú válaszokat bepötyögni, csak hogy segítsek, aztán kiderül hogy felesleges volt) na, szóval akkor nyugodj meg: nem bújt el. Mi egy épület legfelső emeletén élünk, a tetőnkön denevérek laknak, irtani ugybár tilos, szóval az évek alatt már többször is betévedt hozzánk ez a kis szar, mert ugye a tető és az aközötti téglák között mászkál. Szóval a lényeg: volt alkalmam megfigyelni, hogy a denevér nem bújkál, nem ravaszkodik, esze nélkül keresi a kijáratot, dehogy akar ő ottmaradni. Nyisd ki az összes ablakot, függönyt-szúnyoghálót húzd félre és ő előbb-utóbb ki fog találni. Ha netán addig repkedett vadul, amíg nekicsattant valaminek és elájult (ilyen is van basszus) akkor is amint magához tér, rögtön el fogja kezdeni keresni a kiutat a szabadba, szóval csak nyisd ki amit lehet és ne izgulj, nem bánt.
3/3 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak tényleg köszönöm a választ! (esküszöm hogy ez nem egy kamukérdés)
2014. júl. 5. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!