Az állatok tudnak egymással kommunikálni?
Eszembe jutott egy szörnyű, szomorú példa. Vágóhídra vitt állatokat mutattak a videóban, hallották, ahogy társaik visítanak, kétségbeesett szemekkel nemcsak a marhák, de még a libák is képesek voltak sírni, könnyezni, mert tudták, hogy ha a társaik így rikoltanak és nekik sincs hová menni, akkor ugyanilyen kínok között lesznek ők is megölve.:(
Nem vagyok vegán, nem is leszek. De addig a videóig nem hittem, hogy képesek az állatok ilyen szintű pszichés kínra sírással reagálni, mert ilyet nem láthattam nyilván. Szóval persze hogy értik egymás kommunikációját!
És még egy megható videót láttam húsevésről. Anyuka kisfiának azt mondta egye meg a husit, a kisfiú meg megkérdezte miért van ott, az anyuka megértette, hogy ő azért halt meg, mert nekünk, embereknek meg kell őt és társait enni. Erre a gyerek ilyesmit mondott: "de semmilyen állatnak nem lenne szabad meghalnia, hogy mi együnk. Anya, miért sírsz?" "Semmi, kicsim, csak olyan szép dolgot mondtál, hogy meghatódtam." Még most is könnybe szökik a szemem, milyen csodás gyerekek vannak a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!