Kaphat egy kutya epilepsziat ha nagyot utok a fejere?
Tanitani akartam a kutyat,7 hetes es egy kicsivel nagyobbat utottem a fejére mint kellett volna(1 napja kerult hozzam)
De voltunk orvosnal kiderult h epilepszias
Tenyesztoktol vettem,ok aztmondtak eddig semmi baja nem volt
Elojohetett ez attol az utestol?
Hogy került egyáltalán hozzád egy 7hetes kutya? Minimum 8hetig nem el választható az anyjától. Másrészt, mi a szart akartál egy 7 hetes kutyának tanítani te beteg állat ??!!!
Ja, és tenyésztőtől garantáltan nem vettél kutyát. A szó amit keresel, a szaporitó.
Nem a 7 héttel van itt a probléma, hanem azzal hogy ütöd. Normális vagy?
Az első lennék aki feljelent.
Szegény kiskutya.
Nagyon remélem hogy kamu kérdés te szerencsétlen idióta.
Kicsivel nagyobbat ütött mint kellett volna.
MI AZ HOGY KELLETT VOLNA? EGYÁTALÁN NEM KELLETT VOLNA! TÉGED KELLENE ELÁSNI! Nem 7 hetesen kell tanítani egy kutyát!
Add oda valakinek ahol jobb helye lesz és nem bántják.
Ki a tenyésztő? (Hivatalos tenyésztőtől nem hozhatnál el 8 hétnél fiatalabb állatot, de az állatvédelmi törvény egyenesen TILTJA akárki is legyen az eladó.)
Ez inkább hozott probléma lesz, ha valóban epis, de igazából teljesen lényegtelen sajnos a körülményeit tekintve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!