Állateledel és kellék bolt Győrben?
Figyelt kérdés
Szerintetek volna-e kereslet háziállat eledel és kellék üzletre Győrben. Van a frisnaps, talán még valami garázsbolt Marcalárosban, de többről nemigen tudok. Ha nyílna egy olyan bolt jó helyen Révfaluban, ahol parkolni lehet, volna keletje?2022. jún. 15. 16:22
A kérdező szavazást indított:
kutya
macska
madár, hal
tengeri malac
hörcsög
4 szavazat
1/6 anonim válasza:
A Fressnapf-ra gondolsz?
De van ezen kívül, max nem ismered....
Malomligetnél ott a Horváth, plázába a pinky pet, Kodályon a Tűzhal, plázán kívül is van még egy, csak a nevét nem tudom, de ezen kívül is van még...
2/6 anonim válasza:
Közben eszembe jutott, Szabadhegyen a Szent Imre utcán is van 2... egyik közel az orvoshoz, másik inkább a vasúti átjáróhoz van közelebb.
3/6 anonim válasza:
Nem.
- Árban úgysem tudsz versenyezni a nagyokkal.
- Nem lesz állatorvos eladód, így gyógyszereid sem.
- Hitelt nem kapsz rá. (Tudom, milliárdos vagy, nem is kell kérned.)
- Ki vásárolna ott? Az embereknek magukra sincs lóvéjuk.
4/6 A kérdező kommentje:
A Horváth díszhalas. Én elsősorban kutya, macska boltra gondolok.
2022. jún. 15. 16:37
5/6 anonim válasza:
Keresé má ráa gógülbe, oszt' láthadot, hogy van kismilijóc
6/6 anonim válasza:
Tescoba tavaly lett alphazoo vagy melyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!