Meg szoktad engedni, hogy másik ember is megsimogathassa kis kedvenc háziállatodat vagy nem?
Figyelt kérdés
Sétáltatod kutyádat az utcán, és haverkodna vele valaki, vagy megy hozzátok vendég, és szeretné a békésen alvó cirmost szeretetben részesíteni. Szoktátok hagyni vagy nem?2022. máj. 21. 21:14
1/11 anonim válasza:
En megengedem, a kutya nem igazan.
2/11 anonim válasza:
Kutyám eldönti, barátságos, de van olyan, hogy inkább menne tovább szaglászni. Megkérdezik megszabad-e simogatni, a válaszom igen, szóval nem bánt senkit. Ha nincs kedve a simogatáshoz, megszagolja az adott embert aztán ott hagyja :D Valamikor meg leül el se mozdul onnan. Szóval a kutya dönt. Nem fogom erőszakkal ott tartani seninek sem.
3/11 anonim válasza:
Nekem több cicám van. Van amelyik rajong mindenféle simogatásért, szinte felkínálja magát a vendégnek, meg olyan is, akinél szoktam szólni, hogy simogatni csak saját felelősségre lehet, bár Betadine bőven van itthon, azzal tudok segíteni. :)
4/11 anonim válasza:
Én meg engedem,hogy megsimogassák a kutyáimat, mindkettő szereti az embereket és a gyerekeket is.
Kutyáim szoktak válogatni van mikor engedik magukat van akinél meg mennének tovább szaglászni.
Pl volt mikor eléggé igénytelenűl kinéző nem a napon barnult családból akarta a kisgyerek megsimogatni,de közben üvöltöztek össze vissza. Mondtam most lettek kullancs elleni sprayvel befújva,most pár óráig nem lehet őket simogatni,ez remekül bevált :D
Illetve mikor nagyon tombolt a covid akkor nem engedtem simogatni a vírus miatt. De mindenki megértette.
Itthon meg minden vendéget üdvözölnek és kérik a simit :D aztán idővel lefekszenek vhol.
5/11 anonim válasza:
Szobacicám van. Nagyon ritkán hívok vendéget, ezért akit beengedek az ajtón, az már megüti azt a szintet, hogy a macskához is hozzányúlhasson. :)
6/11 anonim válasza:
Persze. Emberekkel baratsagos. De ha kutyaval van akkor szolok h ne jojjon kozelebb mert az enyem egybol tamad :/
7/11 Ágyas tóni válasza:
Van két macskánk és egy kutyánk, a kutya egy cunami es rogton megy az emberhez hogy simogassa meg, a fiatalabb cicánk türi de a nagyobb csak nekem engedi, másonkak odakap.
8/11 anonim válasza:
mastiffom van, nem nagyon akarják simogatni az utcán:D de ha mégis akadna 1-2 bátor jelentkező, megengedem nekik, és viccelődök, hogy már kapott vacsorát, nem kell félni. Szerencsére drága Angyal nevű 80 kilós kan kutyám szereti az embereket:)
9/11 anonim válasza:
Azt a kutyám dönti el akar-e az illetővel barátkozni vagy sem. Fegyelmezett, jó kutya, de ha nincs különösebb okom rá akkor azért nem fogom utasítani hogy üljön le amíg megsimogatják (szólok is az illetőnek ha a kutya bizalmatlan vele, hogy inkább ne és tartsa a távolságot).
10/11 anonim válasza:
Ameddig normálisan közelítenek, és rendesek akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!