Meg szoktad puszilni a kedvenc háziállatodat?
Nekem kettő cicám van.
Az egyik 4 éves, ivartalanított nőstény, és extrém félős. Én puszilgatnám szívesen, de megijed, ha túl közel van hozzá a fejem.
A másik 1 éves, ivartalanított kandúr, őt szoktam, szereti. Van, amikor ő nyomja oda a buksiját.
Persze a szájukat soha! Szigorúan a feje tetején, és rendszeresen kezelve vannak külső és belső élősködők ellen.
2 kuvaszom van, fehérek, 2 kan, mindkettő szereti és szoktam is a fejük tetején puszilni őket.
Meg van egy cicám, nőstény cirmos, őt is szoktam, ő is szereti.
Nem. Nem tartom gusztustalannak, de valahogy nem igényli. Cicám van, szeret bújni, igényli a szeretgetést, de a puszit nem.
Kutyát pusziltam már. De ők is inkább a szeretgetést igényelték, nem konkrétan a puszit. Szerintem nem tudják értelmezni :D Nem olyan egyértelmű nekik, hogy ez a szeretet jele, mint például a simogatás.
Ez igaz lehet, ez ilyen emberi dolog, nekünk, gazdignak jól esik megpuszilni őket, de az állataink csak lesnek, hogy "ennek meg mibaja?!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!