Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Csak én nem értem, miért...

Csak én nem értem, miért beszélnek az emberek E/1-ben az állataikról?

Figyelt kérdés
A gyerekeknél használt T/1-en már túltettem magam, oké, az ovisok jobbam megértik hogy "fogjuk meg egymás kezét!", jobban szót fogadnak, stb. De azt egyszerűen nem értem, miért kell az embereknek úgy beszélniük az állataikról, hogy "és akkor megettem az alcsitasit, utána elmentem pipilni, és el is aludtam". Van nekem is 2 benti tünemény cicám, imádom őket, de sosem éreztem erre késztetést. (Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha a macskának hasmenése van, akkor is azt mondják, hogy "és akkor telefostam az ágyat, és a mancsaimmal jól belekentem a fost az ágyneműbe"?)

2022. máj. 17. 11:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Én ezzel még csak facebook csoportokban találkoztam, hogy pl kitesz a gazdi egy fotót a kutyiról és odaír valamit, mintha a kutya mondaná azt a dolgot... pl a képen szerepel a kutyus egy irodai környezetben és az van a kép fölé írva, hogy "ma eljöttem dolgozni a gazdival" Ez így ebben a formában nekem kicsit se fura vagy gáz, élőben pedig még sosem hallottam egy gazdit se így beszélni a kutyájáról
2022. máj. 17. 11:33
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Vannak ilyen emberek/gazdik, akik totál szimbiózisban vannak az állataikkal.

Mint a frissen szült anyukák a babájukkal.

Nekik azok az állatok - szerintem - a gyereket pótolják.

2022. máj. 17. 11:34
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

Közösségi médián ez akkor jelenik meg, ha az állat "nevében" íródik a poszt.

Alkalmanként vicces, én is szoktam néha úgy képet kitenni a macskákról, hogy "most mit bámulsz?!", vagy ilyesmi. Pl. a mentett cicánk évfordulójára a macska nevében írtam itten vagyok itthon vagyok és ez nekem nagyon jó jellegű szöveget. Ahhoz a szituhoz passzolt. :)

Nyilván, aki csak így képes posztolni, az gáz, én is látok ilyet gazdis csoportokban napi szinten, hogy "ma is megfürödtünk, megugattuk a madarakat és anya ölébe másztunk, izgi nap volt, pacsi morzsika és bobika". Ez napi szinten már irritáló, mint aranyos. Egyszer-egyszer oké egy viccesebb képhez pl.

2022. máj. 17. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Én is akkor szoktam, ha úgy osztok meg vmit, mintha a cica mondaná. Ebben semmi fura nincs.
2022. máj. 17. 12:23
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem ezt azok csinálják, akik annyira belegárgyultak abba, hogy nem lehet gyerekük, hogy ezt az állataikon kezdik kiélni, aztán ezért ez a csecsemő-stílusú gügyörészés.
2022. máj. 17. 12:37
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Ha így beszél valaki az elég fura, mert az állat ette meg az ételt, ment aludni, stb.

Közösségi oldalon mondjuk sokan készítenek profilt az állataiknak és egy ilyen profil egy képnél olvasva még oké, mert mintha az állat használna a közösségi oldalt :D Jó ez is fura, de az E/1 még kijön.

2022. máj. 17. 12:37
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Örökbefogadott kutyám van, akinek nyitottam közösségi oldalon naplószerű oldalt, eredeti célom az volt vele, hogy a fajtamentés, ahonnan örökbe fogadtam, könnyebben értesüljön róla, mi újság a védencükkel, van jobb dolguk is, mint privát üzeneteket böngészni, így meg akkor néznek rá, amikor épp akarnak, tudnak, aztán mára kibővült a funkciója, mások is követik. Egyedül ott használom ezt a formát, mert úgy írom a szövegeket, mint hogyha a kutyám írná. Máshol nem használom így, ott meg jópofa, a követőknek tetszik.
2022. máj. 17. 12:52
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
17-es 12:52 hozzászóláshoz még annyit írnék, hogy egyébként én ezzel az oldallal kicsit promózom a fajtamentést is, ahonnan a kutyám hozzám került, kivételesen jó csapat, nincsenek elszállva, de még nagyon fiatal egyesület.
2022. máj. 17. 12:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Erről most hallok először, pedig egy rakat kutyás csoportban benne vagyok.
2022. máj. 17. 23:21
 20/20 anonim ***** válasza:
43%
Sajnos én is találkoztam a jelenséggel.. az a legjobb, amikor nyávogva mondják.. :D retardáltak
2022. máj. 26. 15:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!