Erős, de állatbarát fertőtlenítő?
Azzal biztos nem ártassz ha forróvízben kimosod amihez köze van a cicának, és forró zuhannyal lemosod a kaparófát, majd hirtelen hideggel is.
Illetve rendszeresen fel kell mosni a padlót ha hipós vízzel mosol fel, akkor felszáradás után 2-3 órával már nem árt neki.
Almot is sokkal precízebben tisztítani.
Sajnos az ilyesmitől elég nehéz szabadulni.
Remélem azért sikerülni fog.
Milyen fertőtlenítőre gondolsz konkrétan?
Alkohol alapúval nem lehet baj.
Mivek az alkohol elég illékony, maradéktalanuk elpárolog.
Mivel a Gardia nagyon agresszív és nehezen kiírtható, valami erőset keresek. Először orvosi fertőtlenítőket néztem, de félek, hogy az már annyira erős hogy káros lenne a cicára. Mit gondoltok?
Amivel a szikéket fertőtlenítik és a kesztyűket, azzal elvileg belevágnak az ember húsába, és még úgysincs tőle baja senkinek.
Nem hiszem hogy pont egy macskának lenne két madarászat között otthon.
Vannak igen erős természetes savak pl: ecetsav.
Értem én hogy makacs az a nyavajatörés, de ha az ecetsav és a tömény gyógyszertári alkohol sem tud vele végezni, akkor az a parazita még a marson is ott van.
Ha valaki rákeresne:
Az orvos azt mondta a Domestos hígítva tökéletes (1 l víz+1 kupak Dom.), de a Sanytol is állatbarát fertőtlenítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!