Mivel törlitek, mossátok fel, (sima viz, fertőtlenítő..?) ha a kiskutya bepisil, bekakil szobatisztaságra nevelés alatt?
Éjszaka is kivittem ameddig kellett,persze.
Én Sanytolt használok mindig,citromosat akkor is,ha nem a kutya miatt mosok fel.
Fertőtlenít,de kisállatokra ez nem veszélyes.Van olyan amelyik igen,kiskutya meg mindent megnyal..:D
10 hetesen hoztam el a kutyámat,vagyis pár nap múlva lett volna 10 hetes
Lakásban lakunk.
Én első perctől kezdve levittem a hátsó udvarra.
Nem volt pelusozás.
Én 23 óra körül vittem le az első kutyámat is. Így nálunk az utolsó séta az 23 óra körül volt. Hátsó udvaron meg a ház körül. Aztán azon a héten megkapta a 3. oltását. Rá pár napra már járkáltunk mindenfelé. Egy órát tuti lent voltunk. Mindig megvártam egy pisit és egy kakit.
Nálam szoba kennelben volt éjszaka.
Hajnal 4-5 környékén ébresztett,nyikorgott akkor öltöztem és rohantam le vele.
Fél órát mindig lent voltunk kb.
Aztán 7 körül keltem, akkor is le vittem.
Utána pedig jött velem melóba fél 9 kor indultunk.
Napközben a melóhelyen szerencsére volt lehetőségem kivinni őt.
Nagyon hamar beálltak az időpontok. 16 hetesen fixen szobatiszta volt,baleset nélkül. Igaz ehhez voltak fix séta időpontjaink. Illetve figyeltem a jelzéseit. Akkor is lementünk ha járkált nyikorgott vagy ha csak a bejárati ajtóhoz indult. Nagyon kemény 6 hét volt. Úgy néztem ki mint a mosott kaka :DDD
De megérte :)
Én ecetes vizzel mostam fel,mivel ez semlegesíti az amóniát. Illetve Get off nevű szagtalanító sprayel is volt,hogy takarítottam.
Napi többször felmostam ecetes vízzel.
Igazából csak ezzel nem volt pisa szag a lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!