Tudnátok valami kisebb méretű állatot ajánlani?
Nekem már sok állatom volt: kutya, hörcsög, 2 nyúl, rengeteg hal, kaméleon úgyhogy igen.
Viszont már régebb meghalt a hörcsögöm és most nincs semmilyen állatom. Kutya, macska, nyúl, kaméleon sajnos többet nem lehet.
A hullámos papagájokon gondolkodtam, de még nem vagyok benne biztos.
Nem tudnátok valami állatkák ajánlani?
"Kutya, macska, nyúl, kaméleon sajnos többet nem lehet."
Ezt hogy érted? Mi az oka?
És mekkora legyen az a kicsi? Egyéb szempontok?
Azért egy hörcsög és egy papagáj nem éppen egy méret, a tartási körülményeiről, szükségleteiről, élettartamáról nem is beszélve.
1-es az egér jó ötlet
2-es sajnos már az összes elhunyt mert idősek voltak. Nagyon szeretem az állatokat a türelmem végtelen feléjük. Ezért is szeretnék, mert szerintem állatka nélkül nem teljes az élet.
3-as sajnos a kutyát töbször nem engedik meg a szüleim. Volt egy tacsink, nagyon aranyos volt. Nagyon szerettük, de ő már sajnos elhunyt. A macska azért nem mert rengeteg rokonom allergiás a macskaszörre. A nyuszink kétszer is volt sajnos többet nem engedik meg.
8-as De sajnos igen.:( De mindegyik azért mert már nagyon idős volt.
9-es A mérete nem annyira fontos. Igen azért azt tudom, hogy a hörcsög és a papagáj között van külömbség és már nagyából tudom, hogyan kell papagájt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!